طريقة تفريز كروكيت الدجاج
المقادير:
دجاجة مسلوقة و مقطعة قطعاً صغيرة بصلة صغيره مفرومة ناعماً
نص كوب جبنة تشدر بقدونس ملعقة عصيرليمون بهارات مشكلة ( فلفل اسود + حبهان + اوريجانو + .... اي نوع تحبين) 3 ملاعق كبيرة دقيق زبدة بقسماط حليب بيضه
الطريقة:
- اخلطي الدجاج مع البصل والجبنة و الملح و الفلفل و البهارات و البقدونس و الليمون ثم ضعي الخليط في الثلاجه.
- حمري الدقيق بالزبده ثم اضيفيه للخليط و اعجنيه مع بعضه, ثم شكلي العجينة بهيئة كرات صغيرة او على شكل اصابع.
- اخفقي البيضه مع القليل من الحليب , ثم اغمسي كرات الكروكيت بالحليب و البيض ثم غطيها بالبقسماط , كرري العملية , ثم دعيها ترتاح في الثلاجة مدة نصف ساعة و بعدها يوضع بالفريزر لحين الاستعمال.
- يفضل ان يتم استخراج الكروكيت من الفريزي قبل القلي بمدة ربع ساعه على الاقل
- اقلي الكروكيت بالزيت وقدميه.
طريقة تفريز الشيش طاووق
1. نقطع الوراك بعد مانخليها او ممكن الصدور الي مكعبات صغيره
2. نحضر التتبيله
توم مفروم +مسطرده+معلقتين زبادي+خل+زيت زيتون +معلقتين صلصه او كاتشاب+معلقتين زعتر ناشف
ملح وفلفل وبهارات)
ونقسمهم وعلي الفريزر
ودي برضو طريقة تتبيله تانيه انما تحففففففففففه
كوب سفن اب علبة قشطه علبة زبادي شوية ملح وملعقة ملح ليمون وفلفل حلو
مطحون وكم حبة ثوم مدقوق
طريقة تفريز كفتة الدجاج
1. نفرم صدور فراخ
2. نفرم 3 بصلات متوسطين
3. نفرم بقدونس وملح وفلفل وبهارات وكزبرة ناشفة
4. تعجن كل المكونات مع بعض كويس وتصبع وتعبأ في أكياس
وعلى الفريــــــــــــــــــــــــــزررررررررررررررر
عند الاستخدام نطلعها من الفريزر قبل قليها بوقت كافي وتقلى في زيت غزير ساخن
بعد تغليفها بالدقيق والبيض والبقسماط \\\
طريقة تفريز البطاطس النص مقلية
المقادير:
دجاجة مسلوقة و مقطعة قطعاً صغيرة بصلة صغيره مفرومة ناعماً
نص كوب جبنة تشدر بقدونس ملعقة عصيرليمون بهارات مشكلة ( فلفل اسود + حبهان + اوريجانو + .... اي نوع تحبين) 3 ملاعق كبيرة دقيق زبدة بقسماط حليب بيضه
الطريقة:
- اخلطي الدجاج مع البصل والجبنة و الملح و الفلفل و البهارات و البقدونس و الليمون ثم ضعي الخليط في الثلاجه.
- حمري الدقيق بالزبده ثم اضيفيه للخليط و اعجنيه مع بعضه, ثم شكلي العجينة بهيئة كرات صغيرة او على شكل اصابع.
- اخفقي البيضه مع القليل من الحليب , ثم اغمسي كرات الكروكيت بالحليب و البيض ثم غطيها بالبقسماط , كرري العملية , ثم دعيها ترتاح في الثلاجة مدة نصف ساعة و بعدها يوضع بالفريزر لحين الاستعمال.
- يفضل ان يتم استخراج الكروكيت من الفريزي قبل القلي بمدة ربع ساعه على الاقل
- اقلي الكروكيت بالزيت وقدميه.
طريقة تفريز الشيش طاووق
1. نقطع الوراك بعد مانخليها او ممكن الصدور الي مكعبات صغيره
2. نحضر التتبيله
توم مفروم +مسطرده+معلقتين زبادي+خل+زيت زيتون +معلقتين صلصه او كاتشاب+معلقتين زعتر ناشف
ملح وفلفل وبهارات)
ونقسمهم وعلي الفريزر
ودي برضو طريقة تتبيله تانيه انما تحففففففففففه
كوب سفن اب علبة قشطه علبة زبادي شوية ملح وملعقة ملح ليمون وفلفل حلو
مطحون وكم حبة ثوم مدقوق
طريقة تفريز كفتة الدجاج
1. نفرم صدور فراخ
2. نفرم 3 بصلات متوسطين
3. نفرم بقدونس وملح وفلفل وبهارات وكزبرة ناشفة
4. تعجن كل المكونات مع بعض كويس وتصبع وتعبأ في أكياس
وعلى الفريــــــــــــــــــــــــــزررررررررررررررر
عند الاستخدام نطلعها من الفريزر قبل قليها بوقت كافي وتقلى في زيت غزير ساخن
بعد تغليفها بالدقيق والبيض والبقسماط \\\
طريقة تفريز البطاطس النص مقلية
كمية بطاطس كبيرة وقشريها وبعدين قطعيها اصابع والسمك حسب الرغبة وبعيدين اغسليها بالماء
هاتي حلة كبيرة وحطي فيها مية للسلق علي حسب كمية البطاطس وحطي فيها ملح وخل وحطيها علي النار وحطي البطاطس في الحلة وخليها تغلي غلوتين بالظبط يعني نص سلقة وبعدين صفيها كويس اوي وسبيها تبرد في المصفة
اخر خطوة عبيها في اكياس علي حسب استعمالك وحطيها في الفريزر ولما تطلعيها مش بتسبيها تفك من الفريزر علي القلي وبالهنا والشفا بتطلع مقرمشة من برة وطرية من جوة
اهم حاجة في الطريقة دي انك تظبطي سواها متسبيهاش تستوي اوي لما تتهري يدوبك نص سوا
وتاني حاجة انك تصفيها كويس اوي عشان لما تيجي تقليها ميكنش فيها مية
وبالهنا والشفا مرة تانية
هاتي حلة كبيرة وحطي فيها مية للسلق علي حسب كمية البطاطس وحطي فيها ملح وخل وحطيها علي النار وحطي البطاطس في الحلة وخليها تغلي غلوتين بالظبط يعني نص سلقة وبعدين صفيها كويس اوي وسبيها تبرد في المصفة
اخر خطوة عبيها في اكياس علي حسب استعمالك وحطيها في الفريزر ولما تطلعيها مش بتسبيها تفك من الفريزر علي القلي وبالهنا والشفا بتطلع مقرمشة من برة وطرية من جوة
اهم حاجة في الطريقة دي انك تظبطي سواها متسبيهاش تستوي اوي لما تتهري يدوبك نص سوا
وتاني حاجة انك تصفيها كويس اوي عشان لما تيجي تقليها ميكنش فيها مية
وبالهنا والشفا مرة تانية
طريقة تفريز حشوة اللحمة المفرومة
لحم مفروم
بصل مفروم
فلفل أسود + كمون + بهار مشكل + ملح
نخلط اللحم - البصل - الفلفل والكمون والملح ونضع الخليط في قدر على نار هادئة إلى أن ينضج اللحم بالماء اللي يطلع منه ويبدأ ينشف - نضيف البهار المشكل ( قليل ) ونقلب ( ممكن إضافة ماجي) ونرفعه عن النار --- نقسم الخليط 3 أقسام
قسم خلطت معاه بقدونس --- وقسم كرات -- والقسم الثالث صنوبر مقلي
لحم مفروم
بصل مفروم
فلفل أسود + كمون + بهار مشكل + ملح
نخلط اللحم - البصل - الفلفل والكمون والملح ونضع الخليط في قدر على نار هادئة إلى أن ينضج اللحم بالماء اللي يطلع منه ويبدأ ينشف - نضيف البهار المشكل ( قليل ) ونقلب ( ممكن إضافة ماجي) ونرفعه عن النار --- نقسم الخليط 3 أقسام
قسم خلطت معاه بقدونس --- وقسم كرات -- والقسم الثالث صنوبر مقلي
طريقة تفريز الدجاج المقرمش
اسلق الدجاج مع بصل وطماط وجزر وبهارات كامله ( حبهان وقرفة وفلفل اسود ) وملح... واغلفه بدقيق معاه شوية نشا وبهارات فراخ وبيض وبقسماط واثلجه
اسلق الدجاج مع بصل وطماط وجزر وبهارات كامله ( حبهان وقرفة وفلفل اسود ) وملح... واغلفه بدقيق معاه شوية نشا وبهارات فراخ وبيض وبقسماط واثلجه
طريقة تفريز البفتيك

اتبل اللحم ببهار الليمون والفلفل واضيف عليه ثوم بودر وملح واخليه يتبل يوم كامل وبعدين اغلفه بدقيق وبيض وبقسماط اضيف له اوريغانو وبابريكا وجبن بارميزان مبشور وعلى الفريزر
اتبل اللحم ببهار الليمون والفلفل واضيف عليه ثوم بودر وملح واخليه يتبل يوم كامل وبعدين اغلفه بدقيق وبيض وبقسماط اضيف له اوريغانو وبابريكا وجبن بارميزان مبشور وعلى الفريزر
--
كفته داود باشا
توضع المقادير وتفرم جيدا وتشكل اما اصابع للشوى او كور لعمل الذ كفته داوود باشا



توضع المقادير وتفرم جيدا وتشكل اما اصابع للشوى او كور لعمل الذ كفته داوود باشا




سكالوب الفراخ واللحم
تتبل قطع البانيه بالبصل والفلفل الاخضر والبهارات وتنقع ليله كامله

وتانى يوم تغمس فى بيض ثم بقسماط(خبز مطحون )

وتوضع فى اطباق التفريز وتلف بالنايلون هكذا وعند الاستخدام نحمى الزيت ونهدأ النار
وتقلى فورا حتى وهى مجمده

ونفس الحال لبفتيك اللحم



لدجاج للشوى او الصينيه
تغسل الفراخ جيدا وتتبل بالبصل والفلفل الأخضر والبهارات المفضله
وتنقع فى التتبيله

وتوضع فى اطباق التفريز هكذا


وتغلف جيدا وتحفظ فى الفريزر

تتبل قطع البانيه بالبصل والفلفل الاخضر والبهارات وتنقع ليله كامله

وتانى يوم تغمس فى بيض ثم بقسماط(خبز مطحون )

وتوضع فى اطباق التفريز وتلف بالنايلون هكذا وعند الاستخدام نحمى الزيت ونهدأ النار
وتقلى فورا حتى وهى مجمده

ونفس الحال لبفتيك اللحم



لدجاج للشوى او الصينيه
تغسل الفراخ جيدا وتتبل بالبصل والفلفل الأخضر والبهارات المفضله
وتنقع فى التتبيله
وتوضع فى اطباق التفريز هكذا
وتغلف جيدا وتحفظ فى الفريزر
البيتزا - الفطائر بعد تسويتها تفرز
Golden Nugget Hotel & Casino - Mapyro
ردحذفGolden Nugget Hotel & Casino · Golden Nugget Las Vegas Hotel and Casino · Golden 제주 출장샵 Nugget Las Vegas Hotel & Casino · Golden Nugget Las Vegas 천안 출장마사지 Hotel 청주 출장안마 and 대전광역 출장안마 Casino · Golden Nugget 울산광역 출장안마